На Тернопільщині розпочали виробництво цукру

13.09.2018 | 11:53

Першим  в області розпочав  солодкий і виробничий сезон колектив Хоростківського виробництва ТОВ «Радехів- цукор».

Тривалість сезону на підприємстві складе 96 діб.

Відповідний запас солодких коренів, за словам директора цієї компанії з сировини Романа Борисюка, забезпечили сільгоспвиробники ПАП «Аркадія», агрохолдингу «Мрія», ДП «Дослідна станція «Подільська» Гусятинського району, корпорація «Агропродсервіс», ФГ» Діброва», ПОП «Тернопільське», СФГ «Тюльпан» із середньою цукристістю 15,5 відсотка.

7-ДНІВ-УКРАЇНА

Другие новости раздела

Последние новости